5 kilo afvallen in 2 weken zonder sporten

5 kilo afvallen in 2 weken zonder sporten, is dat echt mogelijk? Ja! Ik geef je in dit artikel een aantal tips waardoor je in 5 weken tijd zelfs 10 kilo af kunt vallen. Uiteindelijk wil je natuurlijk wel overtollig lichaamsvet verbranden.

5 kilo afvallen is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je precies weet wat je moet doen. Wat veel mensen niet beseffen is dat afvallen 70% voeding en 30% sporten is. Je kunt namelijk afvallen door gezond te eten en niet te sporten, maar je kunt niet afvallen door ongezond te eten en veel te sporten.

Natuurlijk kunnen sporten zoals krachttraining en hardlopen zeker geen kwaad, maar ook zonder sporten kun je 10 kilo afvallen. Het is vooral ideaal voor mensen die te druk zijn om naar de sportschool te gaan. Maar voor je algemene gezondheid is het wel belangrijk dat je minimaal 30 minuten per dag beweegt. Je kunt bijvoorbeeld starten met lopen, fietsen of zwemmen.

Eet om af te vallen

Je eet om energie binnen te krijgen en deze energie heb je nodig om te kunnen overleven en te bewegen. Je ontvangt energie op 3 verschillende manieren, namelijk via koolhydraten, vetten en eiwitten. Al deze energiebronnen worden op een andere manier in je lichaam verteerd.

Deze verschillende soorten vertering hebben grote invloed op de snelheid van je vetverbranding en uiteindelijk je lichaamsgewicht. Dat terwijl eiwitten en vetten je vetverbranding juist stimuleren, zodat je eenvoudig en snel gewicht verliest. Meer weten over 5 kilo afvallen in 2 weken? Lees dan meer op de website van Vrolijkevoeter.nl!