Vespa Primavera

De Vespa Primavera is een zeer populaire scooter en als je van scooters houdt, dan ken je het merk Vepsa. Het tijdloze ontwerp heeft altijd al veel bekijks getrokken. En 45 jaar is de Vespa Primavera weer terug van weggeweest.

Op dit moment is zowel de Vespa Primavera Touring als de Vespa Primavera 2015 model verkrijgbaar. De Touring is de meest luxe uitvoering en heeft een aantal opties die je bij het 2015 model niet zult vinden.

Dit is bijvoorbeeld een bagagerekje voor- en achter en een windscherm. De voor- en achterdrager is standaard zilver, maar eventueel ook in meerdere kleuren te verkrijgen.

Beide modellen hebben mee gespoten binnenkappen en zijn voorzien van een leuk detail. Alle binnenkappen zijn afgewerkt met rubber strips voor een betere grip. De Vespa Primavera is zowel met 4-takt of als 2-takt motor verkrijgbaar.

Kies voor kwaliteit

Bij de Vespa Primavera kies je voor kwaliteit, wat je ook mag verwachten van dit sterke merk. Het onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid en door de degelijkheid van de onderdelen.

Zoals de remleiding. Deze is van gevlochten metaal en dat is een techniek wat uit de racerij komt. Op deze manier is er meer druk, wat het remgedrag weer positief beïnvloedt. Je kiest dus echt voor kwaliteit als je voor de Vespa Primavera kiest.