Scooter helmen online kopen

scooter helmen

Scooteronderdelenshop.com verkoopt alleen maar goedgekeurde scooterhelmen met een ECE-keurmerk. Dit is een Europese norm die de veiligheid van een helm garandeert. Maar waarom juist bij scooteronderdelenshop.com bestellen?

Wij hebben ten eerste een erg groot en uitgebreid assortiment en bij ons: vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis. Tot slot bieden wij onze klanten altijd de laagste prijsgarantie en hebben veel van onze accessoires een unieke garantie. Wil je liever niet online bestellen? Dan kun je altijd de fysieke winkel in Alphen aan de Rijn bezoeken.

Welke helm past het beste bij mij?

De hippe fashionhelm wordt vooral veel op een Vespa of retro scooter gedragen, terwijl sommige helmen juist meer met de vintagelook van een retrohelm hebben. Daarnaast bepaalt de vorm ook het design van de helmschaal.

Een helm met een kortere helmschaal heeft vaak een wat vlottere look, maar biedt je wel wat minder bescherming aan de zijkanten van je gezicht. Een langere helmschaal valt vaak verder over de kaaklijn. Hetzelfde geldt voor het vizier van scooter helmen; een lang vizier biedt meer bescherming dan een kort vizier.

Welke helm je ook kiest, bescherming, pasvorm en comfort zijn belangrijke graadmeters. Een goedzittende helm geeft een gelijkverdeelde druk over het hele hoofd en knelt niet. Bezoek daarom vandaag nog scooteronderdelenshop.com voor een goede scooter helm.