Je mag niet ziek zijn

Indien je als ZZP-er ziek bent, dan blijft al je werk liggen. Je inkomsten zullen hoe dan ook teruglopen bij ziekte, daardoor wordt er veelal in de volksmond gezegd: “Je mag niet ziek zijn.” Maar het kan iedereen overkomen. Jouw gezondheid is geen vaststaand feit, we mogen dankbaar zijn voor alle jaren die wij als zelfstandige ondernemer in volle gezondheid kunnen werken. En er is een kans om je tegen het risico van ziekte te dekken, hiervoor bestaat er de AOV. Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Zekerheid met AOV

Met een AOV bouw je een zekerheid in jouw inkomen. Hierdoor weet je dat belangrijke dingen in jouw leven doorbetaald kunnen worden als jij ziek wordt. Bijvoorbeeld de kosten voor jouw woning, een huur of hypotheek, of de studie van jouw kind.

De leeftijd voor de AOW (Algemene Ouderdomswet) is opnieuw opgeschoven. Momenteel bedraagt deze gerechtelijke leeftijd voor een ouderdomspensioen 67 jaar en 3 maanden. Met een AOV verzekering kan je mogelijk een eerder leeftijd verkiezen. Het is een financiële kans voor later.

AOV helpt bij ziekte

Veel mensen en ondernemers vinden het een ingewikkelde materie. Ouderdom, pensioen, arbeidsongeschiktheid en verzekeringen. En dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn mensen die zich hierin gespecialiseerd hebben en graag met jou meekijken wat het beste is voor jouw persoonlijke situatie.

Met één telefoontje ben je soms al een heel eind verder op weg om risico’s te verminderen. En weet dat als je uiteindelijk toch een keertje ziek wordt, een AOV financieel ondersteunt en daarnaast hulp biedt om weer gezond en fit te worden.