Thijs Kreukels uit Leiden

 

Thijs Kreukels uit Leiden is een psycholoog en in dit artikel ga ik het over zijn diensten hebben. In mijn ogen is hij een van de beste psycholoog uit Leiden en omgeving die je kunt bezoeken voor verschillende klachten.

Zijn methodes draaien allemaal met aandacht, want vele mensen met psychische klachten voelen zich vaak machteloos. Het gevoel dat je een lange tijd in dezelfde cirkel blijft draaien en je wilt natuurlijk weten hoe kun je hier uitkomen?

Het blijkt dat het allemaal begint met aandacht en je bent echt niet de enige die psychische klachten heeft. In de gesprekken met Thijs zul je gevoel krijgen dat je er echt mag zijn, met je negatieve én positieve ervaringen. Samen in gesprek probeert hij samen met jou naar een oplossing te werken.

Probeer het los te laten

Tijdens de gesprekken zul je merken dat eerst het inzicht komt en dat je dan kunt loslaten. We leven op dit moment in een tijd waarin we het allemaal druk hebben en alles snel zal moeten gaan en helaas speelt de buitenwereld daar vaak handig op in. Er is hierdoor een gevoel ontstaan dat voor alle problemen een (snelle) oplossing bestaat.

In het gesprek met Thijs Kreukels neemt hij de tijd voor je klacht en besteedt hij aandacht aan het leven wat je momenteel leidt. Door een goed inzicht te hebben in de context en de verborgen oorzaken van je klachten, dan worden de volgende stappen hierdoor een stuk makkelijker. Je kunt op een gegeven moment dingen loslaten en zul je meer ruimte krijgen voor nieuwe mogelijkheden.