Verzekeren Iphone

Het verzekeren Iphone is zeker de moeite waard en ook aan te raden. Zo is de iPhone op dit moment misschien wel de meest bekende smartphone en ook een smartphone die veel geld waard is. Zelfs mensen die niet bekend zijn met smartphones kennen de naam iPhone.

Op dit moment is de laatste versie de iPhone 7 en 7S en voor de consument betekent dat er naast een nieuw toestel ook een nieuwe prijs gereleased is. Daarom is het nog meer van belang om je iPhone te verzekeren en zo voorkom je dat je straks de schade aan het toestel zelf moet betalen.

Wees verstandig en sluit een goede verzekering af

De iPhone is op dit moment de duurste smartphone en is een telefoon die zeer populair is. Het zou toch zonde zijn als je hier schade aan zou krijgen of dat de telefoon gestolen wordt? Daarnaast overleven de iPhone op zijn minst 3 jaar en je wilt ervoor zorgen dat je iPhone het zo lang mogelijk uithoudt. Denk bij het afsluiten van een iPhone verzekering aan de volgende factoren:

• Wat is precies gedekt door de verzekering?
• Kan ik hem gemakkelijk opzeggen of is er erg lange opzegtermijn?
• Hoelang duurt het voor je toestel gerepareerd wordt als hij eenmaal kapot is?
• Zijn er bijkomende kosten voor specifieke ongevallen met je iPhone?
• Krijg je een vervangtoestel als je iPhone gerepareerd wordt. Zo ja, welke?

Smartphonepolis.nl is een betrouwbare aanbieder van smartphoneverzekeringen. Binnen 3 simpele stappen sluit je online een verzekering af voor je gloednieuwe iPhone. Het is echt de moeite waard!